Corona lockdown, har vist effektiv for mange virksomheder

Virksomheder har fundet ud af, at det er vigtigt at være synlig i søgemaskinerne, når folk søger efter produkter eller tjenester. De ser din konkurrents websted dukke op på den første side af Google-resultaterne, mens dit websted først dukker op, når du scroller ned og gennemsøger siderne som en nål i en høstak. Hvorfor vil du ikke have flere besøgende på dit websted?

 

Virksomheders hjemmesider bør ikke kun ranke godt på hvor de vises på deres eget firmanavn, men også som generiske søgeord, der er relevante for branchen/nichen, så kunderne nemt kan finde dem.

 

Hvis du er ejer af en lille virksomhed, er der stor sandsynlighed for, at synlighed i Google er noget, der ligger dig på sinde. Især hvis den nylige corona-virus tvang kunderne til at holde sig væk fra din butik. Mange fandt hurtigt sig selv overvejende over, hvad de kunne gøre, så deres virksomheder ikke tabte penge i denne tid uden at have nogen muligheder for at få kunder direkte ind i deres butik, og lave salg. SEO, og annoncering tiltræk hurtigt mange butikker og erhvervsdrivende, for at få folk ind på deres hjemmeside.

 

Mange begyndte at anvende Google-annoncer og SEO-strategier, fordi mange forbrugere bruger disse værktøjer til at undersøge nye steder at gå, når de kigger gennem muligheder online.

 

Måske var deres virksomhed HELT lukket ned, og så måtte de jo se om de kunne sælge deres produkter på virksomhedens hjemmeside, eller via facebook.

 

En anden type optimering, som mange virksomheder har taget til sig, er kundemøder, og interne møder. Hvorfor ligge og køre helt til fyn fra aalborg, når man kan afholde et møde hurtigere, og mere tidseffektiv over det smarte værktøj zoom. Mange har faktisk helt afskaffet de fysiske møder, fordi de kan spare ekstremt meget spild-tid ved at holde disse online møder.

 

Især mange af de mindre og lokale virksomheder, hoppede med på vognen og begyndte at være mere aktive online, netop fordi de var afskåret fra at kunne sælge til fysisk besøgende i deres lokale butikker.

 

Er du selv én af dem som overvejer at optimere din synlighed endnu mere? Så bør du måske kigge på muligheder som SEO aalborg, hvis du fx befinder dig i Aalborg eller nordjylland