Elsker du at være turist i Aalborg?

Hvis du elsker at besøge Aalborg, hvorfor køber du så egentlig ikke et lille stykke af Aalborg med hjem? Du har nemlig mulighed for at købe en Aalborg plakat fra Vilakula. På plakaten fremgår de mest velkendte og iøjnefaldende bygninger fra Aalborg. På den måde kan du mindes din skønne tid som turist i Aalborg.

Husk dine skønne oplevelser som turist i Aalborg

Aalborg er en skøn by, der kan give dig en masse fantastiske oplevelser i dens mange ikoniske bygninger. Blandt andet kan du nyde udsigten i Aalborgtårnet. Du kan også tage til koncert i Musikkens Hus, eller du kan besøge Jens Bangs Stenhus.

Aalborg er nemlig rig på historiske og arkitektoniske bygninger. Derfor er en plakat af byen med dens mange bygninger også en skøn måde at mindes din tid som turist i Aalborg på.

Mere om plakaterne

Plakaterne, der skal minde dig om din tid som turist i Aalborg, er en del af Vilakulas populære serie. Vilakula har valgt at gengive forskellige danske byer på plakater. Plakaterne er fremført i skønne farver og i et elegant design, der har et skandinavisk udtryk.

Kombiner gerne med flere byer

Måske har du besøgt flere danske byer, som du er vilde med? Eller måske vil du også gerne have din hjemby op at hænge? I så fald kan du også finde andre byer i Vilakulas sortiment. Det giver dig mulighed for at fremhæve de byer i Danmark, som har størst betydning for dig personligt.

Måske har du ikke kun været turist i Aalborg, men du har måske også været til festival i Skanderborg eller været turist i København? I så fald kan du vælge at krydre din billedsamlingen med plakater af disse byer. Ligesådan har du også mulighed for at vælge blandt flere andre byer.

Disse størrelser kan du få plakaten i

Når du gerne vil købe en plakat, der kan minde dig om din tid som turist i Aalborg, kan du selv vælge størrelsen. Plakaterne fås nemlig i både størrelsen 30×40 cm, ligesom de også kan fås i størrelsen 50×70 cm.

Størrelserne giver dig en større frihed til at vælge, hvor du gerne vil placere plakaterne. Hvis du har en masse tom plads over eksempelvis sofaen eller sengen, kan det være en fordel med de store plakater. Derimod egner de mindre sig rigtigt godt, hvis du eksempelvis vil have plakaten stående på en hylde.

Vælg selv, om plakaten skal være med eller uden ramme

Når du gerne vil købe en plakat, har du selv mulighed for at vælge, om plakaten skal være indrammet eller ej. Hvis du gerne vil have en ramme med til plakaten, kan du vælge mellem henholdsvis sort, hvid eller egetræ. På den måde skulle du gerne kunne finde en ramme, der passer til netop din indretningsstil.