Hus i Aalborg? Sådan kan du få et grønnere hjem

For mange husejere kan det være en lang og næsten uendelig kamp, om at føle sig helt tilpas med sit hjem. Der kan være et hav af forskellige årsager til netop dette, da ikke to personer er ens. Personlighed og smag spiller en stor rolle og kommer oftest til udtryk i vores valg pynt, udsmykning og dekorationer.

Ens hjem og have afspejler nemlig på mange måder ens personlighed. Men når dette så er sagt, er det ikke ensbetydende med at personlighed, hus og have er ens. Med andre ord; at være introvert er ikke nødvendigvis lig med en urørt og hektisk have.

For at komme tilbage til hjemmets manglende udstråling og charme, kan det for nogen være baseret på manglende:

  • Variation
  • Vegetation og grønne omgivelser
  • Eksotiske elementer
  • Orden eller uorden
  • Og meget andet

Troubleshoot din stil og prøv dig ad

Det er ikke altid lige let at pin-pointe, hvad der mangler for ens. Befinder du dig i sådan én situation, kan det anbefales, at du prøver af med lidt af hvert. I mange tilfælde handler om at finde den rette balance mellem tingene.

Eksempelvis kan det for nogen være lige det der mangler at få noget mere grønt ind i hjemmet og i haven. For andre kan der være tale om mage flere planter og lignende. Det er dog ikke alle som ønsker, at deres skal ligne en skov eller jungle.

Forskel på ude og inde

Du bør her være opmærksom på, at antallet af grønt i hjemmet og udenfor i haven kan ramme dine holdninger forskelligt. For nogen kan for mange grønne tilføjelser inde i hjemmet være for meget, hvorimod de heller bryder sig om at have en meget grøn have.

Dog er det ikke alle der ønsker at have for mange planter og grønt i haven, da planter, buske og træer oftest har et løbende behov for vedligeholdelse i form af klipning, trimning mv. Hvis du falder i denne kategori, kan det føles som om, at dine hænder er bundet, men dette er ikke nødvendigvis sagen.

Du kan for eksempel med et raftehegn forstærke din have grønne og naturlige udstråling, uden at udsætte dig for alt for meget vedligeholdelse.

Hvorfor raftehegn?

Den store fordel ved raftehegn er, at det i bund og grund er et naturligt hegn. Med dette menes der, at hegnet og dets rafter er lavet af træ. Det at hegnet er fremstillet af træ, kan på mange måder forstærke en naturlig udstråling, da hegnet vil falde godt i et med de omkringliggende grønne omgivelser.

En anden fordel med raftehegn er, at hegnet er meget tætsiddende, hvor det dækker og spærrer for indsyn for nysgerrige blikke.