Mange unge fra Aalborg er interesserede i Bitcoin

Bitcoin er efterhånden blevet et meget omdiskuteret emne i Danmark, og dette betyder dermed også, at det er populært i Aalborg. Der er desværre ingen Bitcoin hæveautomater i Danmark, og det er dermed ikke muligt for danske unge at købe Bitcoins med kontanter i byen. Det er dog muligt at investere i Bitcoin online – og det kræver ikke meget for at komme i gang. Man skal selvfølgelig være over 18, og man skal være klar over, at der er en risiko forbundet med enhver form for investering. Vælger man at investere i kryptovaluta, så tager man en stor risiko.

 

I denne artikel vil vi vise dig, hvordan du kan komme i gang med investering i kryptovaluta med kreditkort, bankoverførsel eller Paypal. Det er faktisk meget svært at finde en platform, hvor man kan indsætte penge med Paypal. Opret en konto hos eToro, så får du lov til at indsætte penge via den betalingsmetode.

 

Guide

For at komme i gang, så skal du først og fremmest klikke på det ovenstående link og oprette en konto på platformen eToro. Det er vigtigt at bemærke, at du både kan gå “lang” og “kort” i en række forskellige kryptovalutaer. Vælger du at gå “lang”, dvs. købe kryptovaluta, så køber du rent faktisk det underliggende aktiv. Er der derimod tale om en “kort” position, så er du ude i noget med CFD’er, som er noget helt andet. Det er vigtigt at kende forskel på disse to, da de opfører sig på forskellige måder. Vi behandler dog kun investering via “lang” position, hvorfor der er tale om et underliggende aktiv.

 

Efter du har oprettet din konto, så skal du bekræfte din identitet. Det kan godt være, at du synes, at det er meget irriterende, men det er de simpelthen nødt til at gøre. eToro er reguleret, og de skal derfor leve op til en masse krav fra europæiske myndigheder. Gør de ikke det, så mister de sandsynligvis deres licens. At bekræfte din identitet er også bedre for din kontosikkerhed. Du kommer ikke uden om det, og du skal bekræfte din identitet uanset hvor du vælger at købe Bitcoins.

 

Når din konto er oprettet og bekræftet, så må du indsætte penge. Som tidligere nævnt så er der en række forskellige betalingsmetoder, du kan anvende. Har du penge stående på Paypal, så kunne det være fordelagtigt at bruge dem til at investere i Bitcoin eller en anden kryptovaluta med. Du skal vide, at du kommer til at betale et spread, når du handler med kryptovalutaer på eToro. Dette spread afhænger selvfølgelig af kryptovalutaen. Du kan finde de forskellige spreads inde på deres hjemmeside.

 

eToro er ikke den eneste platform, men det er et sted, hvor det er nemt at komme i gang på grund af den meget brugervenlige platform. Du kan derfor prøve at søge rundt efter forskellige alternativer, hvis du ikke mener, at eToro er noget for dig.