Virksomhed i Aalborg? Få en erhvervskonto her

Hvis du ønsker at starte en virksomhed eller har en virksomhed i Aalborg, så er der gode nyheder til dig. Vi har nemlig fundet ud af, hvor det er nemmest at få en erhvervskonto. Hvis du ikke er informeret om det, så kan det til tider være meget svært at finde en billig erhvervskonto. Derudover vil mange banker slet ikke have virksomhedskunder inden for specifikke brancher. Når du er færdig med at læse vores artikel, så er du forhåbentlig godt klædt på til at vælge den rigtige erhvervskonto til din virksomhed. Har du en enkeltmandsvirksomhed, så dækker denne artikel ikke dine spørgsmål.

 

Start med at tjekke danske banker

For at få en erhvervskonto i Aalborg kan du starte med at kontakte lokaler banker og høre, om du kan få et godt tilbud af dem. Vores erfaring er dog, at mange banker giver deres listepriser, som er meget høje. Har du allerede bank privat i Aalborg, så kunne det være fordelagtigt at kontakte dem og spørge dem om de kan give dig en gratis erhvervskonto eller i hvert fald oprettelsen gratis. Det plejer at være muligt, hvis man har et godt forhold til din bank og har eksempelvis realkreditlån. Hvis dette ikke virker, så bliv ved med at læse.

Bare fordi din virksomhed ligger i Aalborg, så behøver du i princippet ikke at få en erhvervskonto i samme by. Det er de færreste, der egentlig har brug for personlig betjening. Det er jo også den personlige betjening der gør, at det kan være ekstremt dyrt at have en lokal erhvervskonto. Har du derfor besluttet dig for, at du blot skal have en konto uden personlig betjening, så bør du tage et kig på Lunar.

Lunar er en dansk bank, hvor du kan få en billig erhvervskonto – også hvis du har en virksomhed i Aalborg. En af fordelene ved at anvende Lunar er, at du opretter dig online uden at skulle møde op fysisk nogen steder. Derudover giver de gratis oprettelse, og du ved hvad prisen er på forhånd. Den er på et par tusind om året. Forventer du at have mange penge stående på firmakontoen, så er der heller ikke negativ rente af indestående op til 100.000 kroner. Du sparer altså 600 kroner (eller mere) om året på bare negative renter ved at vælge Lunar.

 

Hvis ovenstående ikke virker

Lunar accepterer ikke alle typer af virksomheder som kunder. Af denne grund er det vigtigt, at vi inkluderer alternative løsninger. En alternativ løsning kunne være, at du fik en erhvervskonto i udlandet. Det lyder måske besværligt, men det behøver det egentlig ikke at være.

For at oprette en udenlandsk erhvervskonto skal du blot oprette en konto hos den pågældende bank og svare på en række spørgsmål. Derefter skal du indsende paskopi og en del andre ting. Efter dette har du en konto med et udenlandsk kontonummer. Det bedste er, at der er mange muligheder for at få en gratis erhvervskonto i udlandet. Du kan prøve at søge på Revolut, N26 og selvfølgelig også TransferWise (de hedder godt nok Wise nu).