Rav mekka tæt på Aalborg

Vil du gerne finde en masse rav? Så skal turen gå til Aalborg. Der var nogle der indenfor 30km fra Aalborg fandt de store mængder rav og siden da er det blevet et meget populært sted at tage hen, hvis man gerne vil på ravjagt. I denne artikel får du nogle gode råd om, hvordan du får en rigtig god tur med at jage efter rav. Læs med her hvis det har interesse for dig.

Hav det rette udstyr med dig

Hvis du gerne vil på ravjagt, så er det først og fremmest er en god idé at have det rette udstyr med dig. Det handler for eksempel om at benytte en ravlygte. Med sådan en så bliver det lige pludselig meget nemmere at se ravet, når man render rundt om natten for at finde det.

Det var det de havde, dem som fandt så meget rav i nærheden af Aalborg. De havde deres udstyr med sig og tog på ravjagt om natten, hvor der blev brugt en ravlygte. Og på den måde fandt de altså en rigtig store mængde rav. Det er også en god ide at du har sådan en ravlygte da det øger chancerne for at du finder en masse rav.

Der er naturligvis mange forskellige modeller at vælge imellem hvis du gerne vil have en god ravlygte. Det er noget du skal have for øje, hvis du skal i gang med at købe din egen. Det kan være en god idé lige at referere til nogle kundeanmeldelser først. Gennem disse kundeanmeldelser kan du meget hurtigt blive klogere på, hvilken model af ravlygter du skal have fat i. Det er naturligvis ikke alle modeller, som er lige gode.

Lær hvordan man går på ravjagt

Hvis du gerne vil ud at finde en masse rav, så er det også en god ide lige at læse op om denne aktivitet, før du tager afsted. Øvelse gør mester, som man siger. Men derfor skal man nu stadigvæk lige lære lidt om rav og hvordan man finder dette først. Ellers kan det være meget svært at komme ud og jage efter noget rav.

Undersøg for eksempel nøje, hvorfor det opstår og hvornår det kan findes på stranden. Præcis hvilket tidspunkt på dagen skal man afsted, hvis man gerne vil finde noget rav? Derudover skal du naturligvis også kigge på, hvor omkring i landet det er nemmest at finde noget rav. Sådan noget information kan du hurtigt finde frem til på nettet.

Du kan med fordel også række ud efter folk i forskellige grupper på de sociale medier. Her kan du meget hurtigt finde en masse andre mennesker, som ligesom dig gerne vil afsted på ravjagt – og måske har de allerede været det. Hvis du kan finde nogle mennesker, som allerede har været på vor ravjagt, så er det vigtigt at snakke lidt med disse. Du kan lære rigtig meget af dem, og de har erfaringer de har gjort sig, når de var afsted på ravjagt.